Всеобщото мнение у нас е, че използването на сватбен агент е лукс, който не всеки може да си позволи, но лесно може да се уверим, че не е така.

Ето и някои от причините:

ДА ВИ СПЕСТИМ ПАРИ …
За съжаление у нас думата сватбен агент или по точно агент-комисионер се е превърнала в нарицателно, от не толкова добър характер. Всъщност тук стигаме и до основната разлика между сватбеният агент-комисионер и световно приетата практика на сватбените мениджъри, които в позицията си на дългогодишен партньор, водят преговори от Ваше име, като Ваши изпълнители по-договор. Това, Ви спестява много средства, отстъпките ни варират между 5 и 20%. Така клиентите ни получават най-доброто качество на най-ниска цена. По този начин ние лесно се вписваме в бюджета Ви и на практика разходите за използване на нашите услуги са драстично намалени. Тоест стремим се сами да изработим хонорара си.

ДА ВИ СПЕСТИМ ВРЕМЕ …
Планирането на сватба е сложна задача и младоженците лесно могат да подценят времето което то действително отнема. С по-дълго работно време и забързан социален живот, не е изненадващо, че намирането на свободно време е трудно. Сърфирането в интернет, за да намерите най-добрите услуги, които да отговарят на Вашия бюджет и изисквания, отнема изключително много време, а и не е сигурно дали ще намерите най-подходящото за Вас.

ДА ИЗБЕГНЕТЕ СТРЕСА …
Когато имате толкова много неща за организиране е трудно да разберете от къде да започнете. В един момент сте затрупани с безкрайни списъци и задачи, които трябва да свършите. Става трудно да се насладите на всеки един момент от процеса на планирането.

ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ОПИТА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТ …
Без да имате какъвто и да било опит в организирането на сватба, как може да бъдете сигурни, че сте избрали надеждни и висококвалифицирани доставчици, перфектно място за събитието или че не сте забравили нещо? Когато става въпрос за един от най-важните дни в живота Ви, не бихте искали, поглеждайки назад, да Ви се иска да бяхте направили нещата по различен начин. Тук няма репетиция и няма как да повторите този специален за Вас и Вашите близки ден, но този път без грешки.

С няколко думи “Royal Wedding” може да ви спести време, пари /средства/ и много стрес, да превърне мечтите Ви в реалност и да Ви увери че най-специалният ви ден наистина надхвърля и най-смелите Ви  очаквания.

interruptions_pillow_fight_aotw