Много двойки работят изключително усърдно, за да  планират и организират сватбата си , но няколко седмици преди деня се стига до паника, защото задълженията Ви и нещата които трябва да свършите са прекалено много и объркващи.

С нашата спасителна жилетка няма да Ви позволим да потънете в безкрайните списъци и ангажименти, което ще Ви позволи да се отпуснете и да се насладите на емоциите в навечерието на Големият Ден.

Приблизително няколко седмици/дни/ преди сватбата Ви, ще се срещнем за да обсъдим какво още е необходимо да се свърши. След което ние можем да Ви помогнем в следното:

  • Доставчици и услуги

Координираме и стиковаме работата на всички доставчици, като ги срещнем, поработим с тях усърдно и се уверим, че имат пълната информация, програма за мястото, времето и специалните Ви изисквания.

  • Изготвяне на график – програма
  • Пълно асистиране по време на сватбения ден

Всеки един детайл и гост, ще бъдат на мястото си за да избегнем дори една фалшива нота. А дори и да се обърка нещо Сватбения Мениджър ще реши проблема зад кулисите.

Ще подготвим график-програма за да сте наясно Вие и Вашите близки с плана за деня. Така шаферките и кумувете Ви ще знаят какви роли са предвидени за тях и че всичко върви по план.

Цена: По договаряне в зависимост от нивото на необходимата Ви помощ.

yellow