Консултации

Консултацията с нас е първата и една от най-важните стъпки по предприемане на организирането на вашето събитие.

На място с нас, вие ще получите пълна и точна информация за предлаганите от нас услуги, както и кратка информация за нашите партньори. Тази първа среща с нас е абсолютно безплатна за вас, тъй като шансът да се опознаем, за нас е по-ценен от всичко!

Безспорно всяка от вас, дами, си задава стотици въпроси по отношение на сватбата си и най-вече въпросите свързани с това от къде може да се наеме дадена услуга и то на прилична цена и високо качество. Започва се едно лутане до припадък, ровене по сайтове и форуми, препоръки и пр. Не случайно хората са казали ” Колкото глави, толкова и мнения”. Най-добрият начин да получите абсолютно цялата необходима информация е, да си уговорите среща с наш представител на удобно за вас място.

Така без много обикаляне и трудности, ще успеете да ни разкажете това което вие си представяте,а ние ще успеем да го оформим в една цялостна идея, в която вашето място е водещо. Именно вие менажирате нещата, като ни казвате какво Ви харесва, за съответните средства.

“Royal Wedding”е изградила

дългогодишни партньорски взаимоотношения с редица подизпълнители изключителни професионалисти в областта си, някои от които са наши ексклузивни партньори, които наема за събитията на своите клиенти. С всички тях сме договорили възможно най-ниски цени. Тези процентни отстъпки се предоставят на нашите клиенти именно като комплимент за това, че използват услуги ни.

il_fullxfull.351426506_original

За Контакти

Адрес:
гр. София, кв. Лозенец,
ул. Бигла 39
GARDEN HOUSE

Анна Пепелярска
М: +359 88 884 4 416

Мери Александрова
М: +359 88 500 8 500

E-mail: office@royalwedding.bg
Website: www.royalwedding.bg

Royal Wedding Facebookemail

Можете да ни намерите тук:


Вижте по-голяма карта