Агенция ” Royal Wedding” е създадена с единствената цел…

… задоволяване на най-съкровените желания на индивидуалните си клиенти. Подходът, към подобен тип дейност, е резултат от перфектното съчетание на добра психологическа практика и нагласа, усет към изпипване и на най-малките детайли, стремеж на балансиране духовно с материално и най-вече позитивното настроение и емоция от перфектно свършената работа.

Натрупаният ни в годините на работа опит в организирането и менажирането на сватбени събития, е собствен и взаимстван от много колеги – чужди агенти,  като вече 5 години успешно го прилагаме и развиваме и  у нас.  На първо място за нас се издигат френските и английски сватбени организатори, като лидери в света на сватбения мениджмънт. Безспорен е фактът обаче, че се осъществява безупречна хармония между изтънчеността на френските маниери и точността на английските нрави.

С нас вие ще се впуснете в едно интригуващо пътешествие на западна изисканост, средноевропейска изтънченост, балканско чувство за празненство и източна хармония, докато седите уютно в нашия офис и уточняваме вашето събитие!

“Royal Wedding” се гордее,

че работи с най-добрите подизпълнители в бранша както в София, така и в цялата страна, което отново е потвърждение за високото ниво на обслужване.

wedding arrangement