История

Сватбена агенция “Royal Wedding”  вярва, че всяка сватба трябва да бъде уникална и да отговаря на Вашите лични изисквания и виждания спрямо Вашия бюджет. Всяка двойка трябва да се наслади напълно на планирането, докато работи с опитни специалисти, които са също толкова развълнувани като тях! Нашата цел е да превърнем Вашият специален ден в нещо даже повече от това, което сте предполагали, така че Вашите гости да го споменават години наред.

„ Royal Wedding ” е дружество създадено през 2007 година от амбициозен и креативен директор и екип.

Менажирането и планирането на специални събития е резултат на упоритата  работа и отдаденост на Мария Александрова. Мери, както всички я наричаме, присътствайки на една невероятно добре организаирана сватба във Франция разбира, че това е нейното призвание и, след като получава Сертификат за Планиране, Дизайн и Менажиране на Сватби в Париж, тя интегрира своите умения и креативност, за да създава великолепни, също толкова добре организирани сватби и у нас.

От Януари 2013 година, екипът на агенция “Royal Wedding” има удоволствието да посрещне за първи път партньор-съдружник в лицето на г-жа Анна Пепелярска, която, след като завършва МИО в Москва, записва да учи Cватбен Мениджмънт и Планиране. Тя владее писменно и говоримо шест езика. Живяла е дълго в Москва и Прага.
От 2007 до 2012 се е занимавала с организиране на модни ревюта, PR и провеждане на конкурси в Прага.

Щастливи сме, че нейната история продължава с нас….

          Mery Any

За Контакти

Адрес:
гр. София, кв. Лозенец,
ул. Бигла 39
GARDEN HOUSE

Анна Пепелярска
М: +359 88 884 4 416

Мери Александрова
М: +359 88 500 8 500

E-mail: office@royalwedding.bg
Website: www.royalwedding.bg

Royal Wedding Facebookemail

Можете да ни намерите тук:


Вижте по-голяма карта