Ана и Юлиан

Мили момичета,

Много благодарим, че направихте сватбения ни ден още по-специален. За секунда не сме се съмнявали, че с ваша помощ всичко ще протече безупречно. Доказахте колко е важно да има някой, който дискретно и елегантно да асистира, организира и следи цялото събитие.
Благодарим...Read More »


Яна и Данчо

С топли чувства, искаме да благодарим на Ани и Мери за съдействието по организирането и ръководенето на сватбения ни ден. С екипът на Royal Wedding работихме в приятелски отношения, изключително коректно, лесно и бързо, а професионализмът и опитът им ги отличават от другите агенции в бранша. Още...Read More »


Добрина и Диан

Най-важното нещо в един от най-важните дни за всяка двойка – сватбения ден, е да можеш да се опреш на предимството на опита на доказани имена в бранша. Да реализираме нашите идеи чрез Royal Wedding беше  улеснение и удоволствие за нас. Освен професионалното отношение, винаги умесните съвети...Read More »


Списание LOVE Style

Love Style 15 April 2013 (1)
...Read More »

Списание White Sposa Russia

White Sposa Russia (1)

Списание Perfect Wedding

...Read More »

Списание Wedding

...Read More »

Списание Wedding

...Read More »

Списание Brides

...Read More »

Списание Wedding Russia

wedding mart 2013 (1)

Списание Cosmopolitan Svatba

Cosmopolitan Svatba 01(1)
...Read More »

Пети пореден конкурс "Мисис Дама на Годината 2013"

02

Тази година за пети пореден път, беше организирано награждаването на престижния френски конкурс „Мисис Дама на Годината 2013”. В този конкурс се награждават дами, които имат ярки лични постижения. Тази година в категория „Най-добър Ивент”, беше отличена г-жа Мери Александрова „Royal Wedding”.

 

...Read More »


Цвят за Вашата сватба

6658575937_7fe9dff6e5_z

Цвят за Вашата сватба

 

12 съветa как да изберете перфектният цвят за Вашата сватба

...Read More »

Сватбени покани: творчески уроци

Както всяка книга започва с преговор, така всяка сватбена история започва с покана. Вие, също като истинските автори, първо измисляте сюжета за вашето събитие, определяте мястото, кулминационните моменти и главните герои, и с помощта на красива покана се опитвате да заинтригувате гостите си. Но как да успеете в това не...Read More »


12 съветa как да изберете перфектният цвят за Вашата сватба

Цвета на сватбата обединява повечето детайли от събитието. За това не е удивително, че правилният избор на цвят и тема за Вашият празник може наистина да Ви затрудни. Но в действителност е много по-лесно отколкото ви се струва, особено с помощта на нашите 12 съвета. Ключът...Read More »


"Мисис Дама на Годината 2013"

“Мисис Дама на Годината 2013″

 

Пети пореден конкурс
“Мисис Дама на Годината 2013″.

...Read More »

Сватбени покани: Творчески уроци

Сватбени покани: Творчески уроци

Както всяка книга започва с преговор, така всяка сватбена история започва с покана.

...Read More »