Яна и Данчо

Royal-wedding-31С топли чувства, искаме да благодарим на Ани и Мери за съдействието по организирането и ръководенето на сватбения ни ден. С екипът на Royal Wedding работихме в приятелски отношения, изключително коректно, лесно и бързо, а професионализмът и опитът им ги отличават от другите агенции в бранша. Още в началото, когато им споделихме концепцията ни за сватбено тържество, те вникнаха в идеята ни и се стараеха да откликнат на всяко наше желание. Подизпълнителите, които ни предложиха се справиха отлично с поставените им от нас задачи.
Категорично се убедихме, че присъствието на сватбен агент по време на подготовката и в деня на събитието е наложително и много улеснява и помага на младоженците. За всички, които се колебаят, дали им е неоходим сватбен мениджър, можем да ги уверим, че ако се оставят в ръцете на екипа на Royal Wedding, няма да сгрешат.
Най-искрено ви желаем успех в това да допринасяте за щастието на всички влюбени двойки в деня на сватбата им. Сигурни сме, че ще останете в спомените им, както останахте и в нашите.

Яна и Данчо Минчеви

Royal-wedding-21Royal-wedding-1

Оставете коментар

Please type the characters of this captcha image in the input box

Моля въведете символите от картинката!

За Контакти

Адрес:
гр. София, кв. Лозенец,
ул. Бигла 39
GARDEN HOUSE

Анна Пепелярска
М: +359 88 884 4 416

Мери Александрова
М: +359 88 500 8 500

E-mail: office@royalwedding.bg
Website: www.royalwedding.bg

Royal Wedding Facebookemail

Можете да ни намерите тук:


Вижте по-голяма карта